Категорії Інформація
Каси Додати подію
THE HARDKISS
20 березня 2023

THE HARDKISS

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

SALA APOLO
Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

Про подію

Винятковий концерт гурту The HARDKISS зустріне Барселона

Як довго ви чекали на цю подію? Як довго ви мріяли відвідати концерт гурту The HARDKISS? Тож тепер музичний колектив завітає до Барселони, щоб 20 лютого відіграти для своїх шанувальників якісний та драйвовий концерт! 

Подія відбудеться у SALA APOLO за адресою Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004, й щоб попасти на неї, варто лише придбати квиток. З сайтом "Kontramarka" це можна зробити швидко та безпечно - тисніть на кнопку "Купити квиток"! 

Хочете першими дізнаватися про круті події? Слідкуйте за афішею на нашому порталі. 

Музика та пісні від культового гурту The HARDKISS

Ритми музики вражають драйвом, вокал фронтвумен - гучністю, мелодійністю та силою, пісні - глибокими смислами. Здається, що таке поєднання геть не типове для рок-гурту.  Й ви матимете рацію, якщо так подумали. Але не коли говоримо про The HARDKISS. Цей гурт зламав всі стереотипи та дав зрозуміти, що синтез протилежних речей іноді може створювати щось дивовижне. 

Переконатися в цьому легко - послухайте хоч одну їх пісню, якщо раніше цього не робили. Впевнені, що ви будете приголомшені. 

Але запевняємо, що на живому концерті емоції будуть ще більш вираженими, енергія та драйв зашкалюватиме. Так! Це саме те, що вам потрібно! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код